hjemmelavet sushi - konfirmationssko

2 ting som man aldrig fortryder at have købt

Der er bare nogle ting som man aldrig glemmer at man har købt. Her er to ting, som vi aldrig har glemt.

Gadgets

Jeg har før haft en Breville blender, der er en af de fede gadgets. Den havde mange og alle mulige fløjter samt klokker – både elektroniske, fede styringer, en masse cool indstillinger, digitalt display, samt nogle sensorer, der på helt magisk vis viste, da jobbet var blevet gjort. Og det børstet nikkel finish, så mega flot ud i vores stue samt køkken. Læs mere her.

Den knuste is som man kunne indstille til samt den ikke knuste is; det pulveriseres af denne funktion. Det er meget super til slushice, men ikke til martini. I stedet for at lave smoothies, det blev fyldt med klumper, så lækkede den. Og efter et stykke tid, blev alle sensorerne så følsomme overfor ting, der ikke ville arbejde selv. Medmindre du simpelthen bogstaveligt holdt det ned med begge hænder. Er det ikke bare mærkeligt?

Bare at lave min morgenmad blev til en stor kamp med mennesket mod maskine. Det ville fungere godt til en dramaserie, men ikke som en god måde at starte arbejdsdagen på.

Jeg fik til sidst spist op og affjedret for en dejlig vitaminjuice. Jeg var næsten nødt til at pantsætte mit hus for at købe det og de gadgets, men alle sagde de var forbløffende fede, så jeg gik til det med det samme jeg kunne.

Gæt hvad der skete? Alle havde ret. Det er fantastisk med gadgets. Ingen tricks, ingen drama, ingen højteknologiske mærkeligheder. Det virker bare … fejlfrit. Nu ved jeg ikke nødt til at gøre noget. Se mere her.

 

Konfirmationssko som du aldrig glemmer

Det at smide ting ud er mange mennesker i mod – og dette er der da en god grund til. Da min mor taler os gennem de to sider af hendes skoafhængighed, vil vi også gerne høre fra dig der sidder og læser med. Hvad synes du? Skal man have høje hæle, sneakers eller andre typer som sine konfirmationssko.

Der er et skilt på døren til mit kontor, der siger jo højere hælen jo bedre har du det med dig selv. Mange mener virkelig, at uanset om de gør, at du føler højere, mere sexet, mere sikker, kraftfuld, eller glamourøse, så gør de noget for dig. Nogle siger noget er bedre end andet. Hun er nemlig en fortaler for super høje såler og hun lignede altid at hun havde den mest sjove fest af alle i dem. Men sådan kan det også være med konfirmationssko.

Den første kontakt jeg havde med høje hæle var i min mors gode sko, da jeg rodede i hendes garderobe som en lille pige. Der fandt jeg hendes gamle konfirmationssko. Heldigvis for mig, var hun lidt af en kendis kvinde. Så det at se hende blive påklædt og prøve hendes sko var en temmelig fantastisk introduktion til min fremtidige besættelse af sko. Jeg har altid ønsket at være højere så at finde det højeste par derude blev mit mål i livet. Læs mere her.

Man siger at alle kvinder elsker høje hæle, fordi de kan forvandle dit outfit og løfte dit humør meget. Det er en slags tillid ting – den samme følelse, som når du har en ny frisure. Du føler dig godt med dit udseende. Så sørg for at købe de rette konfirmationssko. Det betaler sig altså meget i det lange løb.

hjemmelavet sushi med jim lyngvild

Her er hvorfor vi elsker at spise hjemmelavet sushi

 

De elsker bare præcision rigtig meget. Men sushi er ikke alt for svært at gøre derhjemme, siger nogle folk. Hvis du har et par væsentlige redskaber og ingredienser. Jeg købe alt i danske online shops. Du kan for eksempel se her: www.hjemmelavet-sushi.dk.

For mange andre er det andet gældende, hun gør laver nemlig maki ruller. En lille sushi rullet med “vrangen ud”, skjuler den sorte tang, inden for en ris ydre. Det kombinerer marineret makrel med Shiso, der er en japansk blad, der ligner en brændenælde, smager ligesom mynte og vokser let indendørs. En nem introduktion til hjemmelavet sushi.

Få dig en startpakke. Bambus måtter fås i supermarkeder, og du behøver ikke noget udstyr, du ikke allerede har, bare en gryde, bageplade, husholdningsfilm og en skarp kniv. Plus en skål med vand til at dyppe fingrene i – at stoppe ris stikning til dine hænder.

Jim Lyngvild er en af de danskere der elsker sushi allermest. Han laver det også selv rigtig meget.

Hvorfor tror du, vi elsker Japan så meget? Hvis du aldrig har været du bør helt sikkert tjekke det ud. Du vil finde det svært at komme rundt i Tokyo uden at fare vild, men du vil have den bedste tid i dit liv. Du kan købe næsten alt fra automater At kuld på gaden. Det er det eneste land, hvor toiletter er brombær teknologisk avancerede end den computer, du brugte til at have et par år siden. Hvad har vi elsker ved Japan foruden automater og toiletter? Jim Lyngvild synes det er så fedt.

Maden er absolut det modsatte af, hvad vi normalt gerne spise, men en eller anden grund finder vi sushi fascinerende. Det er blevet utroligt populære over hele verden, så du ikke længere behøver at være i Japan for at opleve det. Hvorfor i alverden skal vi nyder at spise rå fisk? Jeg kunne forstå, hvis vi var fast på en øde ø, men vi er ikke, siger Jim Lyngvild. Vi har adgang til alle typer af fødevarer i verden, så lad os prøve og kigge ind i nogle af grundene til sushi er så populært. Læs mere her.